Gebruikerslogin

BONFIRE SHOWS POSTPONNED !!!

BONFIRE SHOWS POSTPONED DUE TO LEGAL ISSUES BETWEEN CLUB OWNER OUD BELGIE AND LANDLORD !!! NEW DATES WILL BE ANNOUNCED SOON !!! OPGEPAST OPTREDEN BONFIRE IS UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM : statement van Danny Beke ( uitbater cafe Oud België te Zwalm ) :

Op velerlei verzoek en met een wrang gevoel maak ik melding dat de verwachte positieve uitspraak
via de handelsrechtbank op dinsdag 22 maart(was geen prettige dag voor gans Belgie die dag) aangaande een spijtig dispuut over een geldige handelsovereenkomst aldus 'tientallen' geraadpleegde specialisten in handelsrecht(van notarissen tot advocaten) weer UITGESTELD is via 3 conclusietermijnen(hopelijk mondt deze laatste uit in een bemiddelend voorstel ) tot ...dinsdag 21 JUNI !!! Beetje zwaar ontgoocheld hierover !! Volgens diezelfde specialisten handelsrecht was/is er in vooraf getekende handelshuurovereenkomst nergens sprake van een nog later te ondertekenen wurgcontract. Zou deze overeenkomst ook kunnen 'on line' zetten maar ga dit uit privacy-overwegingen uiteraard niet doen...
Een veelvoud van tienduizenden euro's investeren in een locatie Oud B die al anderhalf jaar hopeloos leeg stond wegens wat afgeleefd...en waar de eigenaar het niet nodig vond om dit op te knappen of in te investeren : het is geen cadeau om dit tegen te komen. Is na die opknapbeurt verworden tot een locatie met een overaanbod aan perspectieven en een zaal die in 2015 en vooral 2016 al op zeer regelmatige basis verhuurd was..Op zondag 8 mei zou ondermeer Hydra Productions VZW er Bonfire, Sunburst, Ironborn en Wild Heart organiseren. Een droomaffiche!! Maar door uitstel(het niet toekennen van Art 19 Ger Wetb) dient dit alles heel onverwacht en noodgedwongen gecancelled te worden. Een B-locatie was als alternatief voorzien
maar deze zou nooit dezelfde perspectieven van Oud Belgie Zwalm kunnen realiseren (PA, backstage, parking enz..) . Het bijkomend financieel risico is ook wellicht te hoog hierdoor. Hydra Productions VZW treft hierin dan ook geen enkele schuld. Integendeel!! Het lijkt me dan ook veel heilzamer om in overleg met het management van Bonfire dit concert in Zwalm maar hierdoor ook in Genk te verschuiven naar het najaar!!

tickets worden dadelijk terug betaald of blijven geldig voor de nieuwe datum ( email hiervoor naar gianni@hydra-productions.be )